Biezen stoelen herstellen
Bij van Deenen de Stoelenmatter kunt u terecht om biezen stoelen te herstellen.
Biezen stoelen herstellen

Bij van Deenen de Stoelenmatter kunt u terecht om biezen stoelen te herstellen. Hier bent u aan het juiste adres wanneer het gaat om de reparatie van rieten, biezen, rotan en papercord meubels. In sommige gevallen is het onvermijdelijk dat een stoel beschadigt of kapot gaat. Een gebroken stoelpoot, een beschadiging in de stof of een beschadiging in het houtwerk komt veel voor. Voor van Deenen de Stoelenmatter is het dan ook de taak om de stoel zo snel mogelijk tegen een goede prijs te repareren. Na reparatie, meestal tussen de 3 en 4 weken, komen wij op afgesproken dag de stoel weer terugbrengen. Woont of werkt u in de buurt? Langskomen met stoel of wieg mag ook altijd. Wel graag even een telefoontje van te voren.

Werkzaam in deze regio’s


Indien u niet uit Nieuw-Vennep komt, kunnen wij de stoel ook ophalen. Dit doen wij vrijblijvend in de volgende regio’s: Gemeente Haarlemmermeer o.a. met de dorpen: Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Abbenes.Maar ook in de omgeving van Haarlem, Heemstede, Amsterdam, Amstelveen, vinkeveen, abcoude, Leiden, Den Haag, Wassenaar.

Biezen stoelen herstellenVeel ervaring


Omdat wij beschikken over een jarenlange ervaring als het gaat om rieten of biezen stoelen herstellen, kunnen wij ter plekke vaak al inschatten wat de totaalkosten zijn. Wanneer wij bij u langskomen, ontvangt u ook direct een offerte van ons. In sommige gevallen kunnen we de reparatie bij u thuis uitvoeren.

 

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen. Of uw gegevens achterlaten via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Contact

B van Deenen de Stoelenmatter

Zuiderdreef 2a
2153 CL Nieuw Vennep
Telefoonnummer: 0252-348527
Mobiele telefoon: 06-14195954
E-mailadres: b.v.d@live.nl