Meubelreparatie Amsterdam
Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in meubelreparaties aan huis.
Meubelreparatie in Amsterdam

Wilt u een stoelenmatter inschakelen voor een meubelreparatie in Amsterdam? Bij van Deenen de Stoelenmatter nemen wij de reparatie graag uit handen. Dit omtrent het repareren van meubels zoals rieten, biezen en rotan. Papercord, touw, pitriet, en zeegras  meubels stofferen is ook geen probleem. Tevens bent u voor het opnieuw bekleden van uw oude wieg of mand ook aan het juiste adres bij ons.

Onze garanties


Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in meubelreparaties aan huis. Door middel van een goede planning zijn we breed inzetbaar door de gehele regio Nieuw-Vennep. Wij komen verder vrijblijvend langs in de volgende plaatsen. Gemeente Haarlemmermeer met de dorpen: Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Abbenes.Maar ook in de omgeving van Haarlem, Heemstede, Amsterdam, Amstelveen, vinkeveen, abcoude, Leiden, Den Haag, Wassenaar.

 

In overleg is reparatie bij u thuis ook mogelijk. Dit afhankelijk van de werkzaamheden die verricht moeten worden. Wanneer wij het meubelstuk op komen halen, kunnen wij u ook direct een prijsopgave geven. Op deze wijze weet u vooraf wat de kosten zijn.

 

Meubelreparatie in AmsterdamBij een meubelreparatie in Amsterdam bij van Deenen de Stoelenmatter kunt u altijd van het volgende uitgaan:

  • - Direct een prijsopgave
  • - Meubelen worden bij u thuis opgehaald

  • - 100% garantie op de reparatie

  • - Meubelreparaties in de regio’s Amsterdam, Den Haag en Leiden

Contact

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen. Of uw gegevens achterlaten via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contact

B van Deenen de Stoelenmatter

Zuiderdreef 2a
2153 CL Nieuw Vennep
Telefoonnummer: 0252-348527
Mobiele telefoon: 06-14195954
E-mailadres: b.v.d@live.nl