Moller stoelen
Heeft u thuis Moller stoelen staan of andere antieke stoelen? Dan kan ik u uitstekend van dienst zijn.
Moller stoelen

Heeft u thuis Moller stoelen staan of andere antieke stoelen? Dan is de kans groot dat de stoelen aan onderhoud toe zijn, vooral wanneer u ze al lang gebruikt. U bent van harte welkom bij Van Deenen De Stoelenmatter wanneer u uw stoelen of andere meubels opnieuw wilt laten bekleden of matten.

Verwacht hoge kwaliteit

 

Bij Van Deenen De Stoelenmatter is iedere opdracht weer een uitdaging. Wij nemen dan ook uitgebreid de tijd om uw Moller stoelen weer zoveel mogelijk in goede staat te brengen. Ook dragen wij er de uiterste zorg voor dat u weer jarenlang plezier heeft van de stoelen. Wij gaan vakkundig en professioneel te werk. Ondanks de hoge kwaliteit die u mag verwachten, hanteren wij scherpe prijzen.

 

Moller stoelenNeem gerust vrijblijvend contact op om een offerte aan te vragen. Ik kan ook vrijblijvend bij u langskomen wanneer u in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp of Abbenes woont. Zo kan ik direct het meubel bekijken en u een heldere prijsindicatie geven. Ik begin pas met de restauratie wanneer u akkoord heeft gegeven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

 

Heeft u een vraag over mijn dienstverlening als stoelenmatter? Of wilt u weten wat ik kan betekenen voor uw Moller stoelen? Schroom niet om contact op te nemen, ik sta u graag te woord en kan u adviseren.

Contact

B van Deenen de Stoelenmatter

Zuiderdreef 2a
2153 CL Nieuw Vennep
Telefoonnummer: 0252-348527
Mobiele telefoon: 06-14195954
E-mailadres: b.v.d@live.nl