Rieten stoelen herstellen
Rieten stoelen herstellen? Indien u een stoel kapot heeft of een ander meubelstuk, kunt u hiervoor bij ons terecht.
Rieten stoelen herstellen

Welkom bij van Deenen de Stoelenmatter. Hier bent u aan het juiste adres als het gaat om het herstellen van rieten stoelen. Het type meubels waar u daarnaast aan kunt denken zijn rieten, biezen en rotan, Papercord, touw, pitriet, en zeegras meubels stofferen zijn ook geen probleem. Indien u vragen heeft kunt u ons altijd telefonisch benaderen. Voor het opnieuw bekleden van uw oude wieg of mand bent u hier ook aan het juiste adres.

Onze werkwijze

Indien u een stoel kapot heeft of een ander meubelstuk, kunt u hiervoor bij ons terecht. Wanneer deze bestaat uit het hierboven genoemde materiaal, zullen wij er bij van Deenen de Stoelenmatter voor zorgen dat die binnen de kortste keren weer in goede staat verkeert.

Bel of mail ons zodat wij een afspraak kunnen maken voor het bezichtigen van de stoel.

Zo komen wij in de volgende regio’s vrijblijvend bij u langs: in de regio is Gemeente Haarlemmermeer  o.a. met de dorpen: Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Abbenes.Maar ook in de omgeving van Haarlem, Heemstede, Amsterdam, Amstelveen, vinkeveen, abcoude, Leiden, Den Haag, Wassenaar.

Rieten stoelen herstellen
 
 
Eenmaal bij u zullen wij de stoel bekijken en direct een offerte voor u maken. Op deze wijze kunt u direct zien wat het gaat kosten om uw (rieten) stoel te laten herstellen. Na reparatie, meestal tussen de 3 en 4 weken, kom ik op de afgesproken dag de stoel weer terugbrengen.
 

In de buurt

Woont of werkt u in de buurt? Dan kunt u ook gerust zelf langskomen met de stoel of wieg. Wel graag even een telefoontje van te voren. Dit kan eventueel ook in de avonduren.


Contact

B van Deenen de Stoelenmatter

Zuiderdreef 2a
2153 CL Nieuw Vennep
Telefoonnummer: 0252-348527
Mobiele telefoon: 06-14195954
E-mailadres: b.v.d@live.nl