Rotan Amsterdam
Rotan en rieten stoelen zijn eigenlijk altijd al in trek geweest. Daar weten wij bij van Deenen de Stoelenmatter inmiddels alles van.
Rotan Amsterdam

Rotan en rieten stoelen zijn eigenlijk altijd al in trek geweest. Daar weten wij bij van Deenen de Stoelenmatter inmiddels alles van. Niet zo gek ook, Rotan is namelijk een natuurlijk en duurzaam product. Voor de reparatie van Rotan meubels in Amsterdam bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.


Onderhoud

U kunt slijtage of schade zelf in sommige gevallen tegen gaan. Dit om te voorkomen dat bedrijven zoals wij, bij u langs moeten komen om het meubelstuk op te halen. Dit om het in vervolg weer te repareren. Rieten meubelen worden soms behandeld met wax waardoor ze vocht en vuil afstoten. Toch is het nodig ze af en toe schoon te maken. Vuil blijft gemakkelijk tussen het vlechtwerk zitten. Voor zowel rieten als rotan meubelen geldt dat ze schoongemaakt kunnen worden met een lauw sopje en een zachte borstel.


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Groter onderhoud is nodig als de laklaag versleten is. Voor deze werkzaamheden kunt u bij ons terecht. De laklaag helpt tegen uitdroging van de stoelen. Het is dus verstandig de stoelen af en toe opnieuw te lakken. Daarnaast bent u bij van Deenen de Stoelenmatter aan het juiste adres voor de reparatie van meubels zoals rieten en biezen. Evenals papercord, touw, pitriet, en meubels stofferen is bij ons ook geen probleem.


Rotan AmsterdamContact

Wanneer u belt of mailt om een afspraak te maken, komen wij bij u langs. Op deze wijze kunnen wij inschatten wat er precies moet gebeuren aan bijvoorbeeld de rotan stoel te Amsterdam. U krijgt gelijk een prijsopgave te zien. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen. Of u contact uw gegevens achterlaten via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contact

B van Deenen de Stoelenmatter

Zuiderdreef 2a
2153 CL Nieuw Vennep
Telefoonnummer: 0252-348527
Mobiele telefoon: 06-14195954
E-mailadres: b.v.d@live.nl