Stoelenmatters
Bent u op zoek naar professionele stoelenmatters, bijvoorbeeld omdat u een mooie antieke stoel wilt laten opknappen? Kies voor Deenen De Stoelenmatter.
Bent u op zoek naar professionele stoelenmatters?

 

Bent u op zoek naar professionele stoelenmatters, bijvoorbeeld omdat u een mooie antieke stoel wilt laten opknappen? Of wilt u graag Papercord, trouw, pitriet of meubels laten stofferen? In beide gevallen bent u bij Van Deenen De Stoelenmatter aan het juiste adres. Wij zitten al jarenlang in het vak en gaan met de grootste zorg voor u aan de slag. Zo weet u zeker dat u weer jarenlang plezier zult hebben van uw meubels.

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Als stoelenmatter gebruiken wij voornamelijk natuurlijke producten. Zo kunnen wij rieten, biezen en rotan uitstekend repareren. Om onze dienstverlening uit te breiden, hebben wij ons ook gespecialiseerd in het opnieuw bekleden van oude wiegen of manden. Zo kunt u bijvoorbeeld prachtige erfstukken blijven doorgeven in de familie. Onze klanten zijn veelal verzamelaars van oude meubels, maar ook mensen die emotioneel gehecht zijn aan een bepaald meubel. Voor ons is het een eer om onze vakkundigheid op deze manier in te zetten.

stoelenmattersWij komen vrijblijvend bij u langs

 
Heeft u een kapotte stoel of ander meubel en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We komen bij u langs om de stoel te bezichtigen en kunnen op basis hiervan een inschatting maken van de prijs. Kortom, woont u in de regio Haarlemmermeer en bent u op zoek naar stoelenmatters? Kies dan voor Van Deenen De Stoelenmatter om verzekerd te zijn van kwaliteit!
Contact

B van Deenen de Stoelenmatter

Zuiderdreef 2a
2153 CL Nieuw Vennep
Telefoonnummer: 0252-348527
Mobiele telefoon: 06-14195954
E-mailadres: b.v.d@live.nl